Blogger Widgets

marți, 17 aprilie 2012

Waiting in Vain! II

Ploua infernal,iar eu am lasat usa intredeschisa,sperand ca-i sa sosesti curand,printre scame mari si ude.Si astfel  parfumul cozonacului ce lancezea in cuptor patrundea afara,iar aroma lui fierbinte valsa lent cu stropii uriasi ce se izbeau de asfalt,muscand din el cu nesat.Eu stam pe scaun si te asteptam ...ceasul ticaia domol,in lumea lui,dar vantul zbiera si scaunu-mi scartaia..Parfumul cozonacilor devenea mai intepator spargand bulele reci de apa ce se scurgeau in intuneric.Iar tu tot n-apareai...Vantul mi-a izbit brusc usa de perete,eu stam pe scaun si ploaia imi lovea insistent umerii.Cozonacii se ardeau lent si din cuptor ieseau suluri negre de fum innabusitor.Stam singura pe scaun si era fum,era frig si intuneric.In geam nu-mi bateai tu,imi batea monoton...ploaia!

P.S:Cand am scris prima parte asteptam o anumita persoana.La sfarsitul celei de-a doua parti am realizat,intr-un final,ce imi doresc,si este vorba de o alta persoana.E in zadar sa scriu si III sau IV...pentru ca sunt convinsa ca asteptarea va continua.

7 comentarii:

  1. Sper ca acea persoana pe care o astepti sa vina si sa intrerupa acel sentiment de asteptare care iti roade sulfetul.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta imi doresc si eu.Cred ca va trebui totusi sa fac ceva si eu,ca poate el nu stie ca-l astept;))
      Te invit la o discutie despre vise pe:
      http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/

      Ștergere
    2. Hmm..multumesc de invitatie..

      Ștergere
  2. si eu sper ca acea persoana sa vina in viata ta, dar cum ai spus si tu intr-un raspuns la un comm mai sus.Da!mereu trebuie sa faci si tu un pas...ca acea persoana sa-i faca pe restul...:)
    o postare foarte interesanta:X...la fel ca toate celelalte...
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,dar primul pas,dupa parerea mea,e intotdeauna mai dificil.Restul de pasi vin de la sine...

      Ștergere

Prin cuvinte,mintea prinde aripi..