Blogger Widgets

duminică, 9 septembrie 2012

Respira-ma!

Din colectia "R.Boy feelings":

Dezlipeste-mi buzele fragede intr-o nuanta pala de zambet fugar.Cu o singura privire calda,ce miroase a frunze coapte, goneste-mi limba catre cerul fara stele,plin de turmele de nori,si incepe calm,cu gesturi line si firave sa-ti respiri intreaga viata-n mine.Vreau sa alunece-ntr-o simfonie,printre stanci ciuntite ce imi marginesc fiinta ,note si acorduri mute,sunete fine si zbarnait de corzi ciupite.Respira-n mine,ca dintr-o data nimicul sa devina plin si neantul miez din mine.Respira in mine,macar din cand in cand,cate un un gand senin si-o jumatate de iris tocit,sa simt numai intregul tu ce ma framanta insistent.Respira din mine,daca-ti vrea inima,pana am sa fiu plina doar de-a ta rasuflare melancolica.Respira adanc,profund,nu-ti fie teama,de-mi vor exploda plamanii intr-un pumn de tarana searbad.Respira-ma pana mi se intind buzele pe obraji si barbie,pe gat in jos,in vals de liniste apasatoare.
Respira-ma sa te respir,usor,cu stangacia primului schimb de gusturi si arome ce-ti patrund subtil in piele,savurandu-ti intreaga fire.
Respira-ma sa te respir,si-ntr-un duet suav sa ne respire corpurile unu-ntr-altul,pana devin mai pline si mai pure,pana devin doar unul...

14 comentarii:

  1. o imagine minunată şi un mesaj profund...
    :)îmi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. Câte figuri de stil frumoase!Sincer,mi-am luat carneţelul şi am notat câteva dintre ele!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate mi-au fost inspirate de melodia de mai sus.Cateodata calitatea articolelor mele depinde si de ceea ce ascult in momentul cand scriu.

      Ștergere
  3. "Respira-ma sa te respir,si-ntr-un duet suav sa ne respire corpurile unu-ntr-altul,pana devin mai pline si mai pure,pana devin doar unul..." minunat atat de minunat 8-> esti minunata <333
    Ador atat de mult aceste cuvinte :x mi-a placut enorm de mult. :x divin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zoinx,nu ma asteptam la o asemenea reactie!:)
      Inseamna mult pentru mine sa stiu ca sunt apreciata.Si tu esti o persoana minunata,pupici dulci!:*

      Ștergere
  4. interesante figuri de stil :-? chiar superbe si imaginea vizuala :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. ce toamna superba este-n sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere

Prin cuvinte,mintea prinde aripi..