Blogger Widgets

luni, 19 noiembrie 2012

Dulce aniversare!



Cinci suflete nestingherite,contopite-n amalgam de simtiri si trairi accentuate isi canta a toamna nauca aniversarea.Si ce aniversare fastuoasa cu clini de madlene coapte-n emotii si strazi albastre plimbate cu ganduri razlete si amintiri cu dintii lacomi ancorati in zambete calde.Aniversare feerica si juvenila ,cu miez de noapte alba cantata in aiurare,fara cuvinte pe varf de limba,doar cu speranta din priviri.
Isi sufla in lumanari aprinse-n inceputuri 5 fiinte cu priviri fragede si suflete-ncarcate de-atata muzica naturala in simpla-i nuditate.Si nimeni nu ii poate opri sa ne impartaseasca si noua din sufletul lor,atat de plin,de bogat,suflet batand alb din aripi in stins acord minos,suflet prins in do-uri si la-uri glorioase,regasite pe acelasi drum.
Ce duet mirific ne sunt pasii in doi.Un pas noi,un pas ei,sprijinindu-ne impreuna in valuri marete de vant,cu parfum strident de flori de camp.
Mi se ridica inima-n picioare si-ncepe sa aplaude zgomotos,cu batai mai ritmate,ca de catifea,daruirea si munca unor oameni ce adapostesc adesea umbra mea de suflet hoinar.Imi aplauda inima,in reflexe de curcubeu,muzica accentuata in simtiri,cantece ce-mi spun povestea si arta de a-mi tranforma viata intr-un mozaic difuz de sunete perlate!
La multi ani baieti!
La multi ani Bere Gratis!

8 comentarii:

  1. Bere gratis sunt pe suflet!:)La multi multi multi ani impreuna,baieti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bere gratis e o formaţie foarte frumoasa!La multi ani,frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Era formaţia mea preferată în copilărie,deşi cântecele lor erau prea profunde pentru acea vârstă fragedă pe care eu o aveam atunci.La mulţi ani frumoşi,cu întârziere,din păcate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e deloc prea tarziu!Dupa cum am spus si mai sus eu sunt mare fan,e trupa mea de suflet!:X

      Ștergere
  4. E o formatie incredibila si eu ii ascult cu mare drag :x La multi ,multi ani lor! >:D< iar tu ai scris minunat ca de fiecare data. :*

    RăspundețiȘtergere

Prin cuvinte,mintea prinde aripi..