Blogger Widgets

duminică, 2 decembrie 2012

Nu ne-ntamplam!

             


                               Din colectia “R.boy feelings”:

"Cu busola-ntraripata-n coaste imi caut inceputurile -fara virgule- de comete ce gandesc a noiembrie tumultos"

As fi vrut sa-si intrerupa timpul existenta,in linii curbe,discontinue ce-si cauta crestete de colturi imperfecte.As fi vrut sa-si uite timpul trairea,sa-si opreasca pendulul in nefiinta si sa fim doar noi,sa ne intamplam numai noi,unu-ntr-altul nivelandu-ne infinitul ce ne dezbina-n gropi si vai de neintamplare,cu pasi ascunsi de trestii plangatoare
E asa de lunga vremea de cand nu mai e azi,ti-e  trupul migdalat si aromat in trairi si-as vrea sa-l imbratisez divergent,tinzand sprea neanturi nenascute,contopindu-ma in tine.Ce mozaic frumos ne-ar fi atunci trupurile-vasle prin valuri de vazduh incremenit.Ni s-ar dezarticula gandurile,ni s-ar dezordona miscarile...
As vrea sa-ti prind ochii ce miros,piano, a tremur de chitara,sugrumati in sofisme de oase crude,ce alearga -naluci prin mine.Sa-i prind sa mi gravez prin coaste,aripi destrabalate cu pene-nmuiate-n zbor de vitraliu crepuscular.

Macar sa ma saruti,sa ma iubesti macar o data,una singura,cu trupul si cu sufletul tau frumos si apoi pot sa-mi asez linistita,cu suspin cusut in sfarsituri timpurii ,ochii drept flori morbide pe-al meu mormant de inima moarta in foamea de tine.Sa pier,sa mi te caut in existenta pentru niciodata intamplare.


As fi vrut sa-mi lucesti stelar,dar al meu cer duhneste a nori beti de ploaie si pagani.As fi vrut sa fim corabie inecata-n rom,cu zambete-n furtuna si privirile luate de mana,purtata-n nicaieri de constelatii  absurde in nefire si mute-n lumina.
As fi vrut,dar esti tu hain si nu ne lasi sa ne intamplam,sa ne intamplam numai noi,devorand timpul ce-si cere dreptul la cianura noastra de apus in doi.

P.S:
                                        happy b-day R.boy!




16 comentarii:

  1. e cert ca nu va intamplati la intamplare si ca nimic nu e intamplator!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar de ne-am intampla oricum,haotic,in non-sens,dar noi nu ne intamplam deloc....

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mie mi s-a tocit sufletul cand am scris asta si ma bucur ca v-a placut!Pup>:D<

      Ștergere
  3. minunata si trista postare!!!
    sufletul tau este incercat de cam prea multe sentimente triste in aceasta perioada...bag eu de seama...
    si imi pare rau pentru asta zuz`....come here >:D<...
    :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*:*
    puuuuupici, pupici...:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sufletul meu e incercat de astfel de sentimente tot timpul,dar parca acum mi-e mai greu sa le ascund.Mie nu-mi mai pare rau,cred ca m-am resemnat.
      Desigur ca niste pupici dulci si niste imbratisari calduroase de la tine m-ar face sa ma simt mai bine!
      Te pup si eu zuz' si te imbratisez de la departareee,mare departare!:*>:D<

      Ștergere
  4. Imi era atat de dor sa mai citesc ceva scris de tine <3 pentru ca pur si simplu te ador foarte mult si felul in care scri si sentimentele pe care ni le transmitit,TOT! :x iar ultimul paragraf e de-a dreptul mirific. <33 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca in vacanta sa imi fac timp sa postez putin mai des.Nu sti ce mult ma bucura faptul ca voi considerati minunat ceea ce scriu eu,parca ma incurajeaza sa fac asta in continuare.
      Te pup dulce,dulce Roxy!:*:*:*:*

      Ștergere

Prin cuvinte,mintea prinde aripi..