Blogger Widgets

luni, 2 iulie 2012

Don't let me go!


Daca m-ai lasa....
As prinde in parul tau ciufulit si dezordonat o picatura lipicioasa si parfumata de ceara sidefata.Cand vei simti ceara fierbinte scurgandu-se pe fruntea linistita,tremurand pe genele enigmatice,ce-ti inalta privirea spre etern,ti-ai duce brusc mana in parul ce se impleteste cu suvitele sclipitoare de ceara aburinda.Dar te-ai arde,iar obrajii ar deveni un mozaic confuz de neliniste.Eu ti-as saruta lasciv varfurile degetelor emotionate de valsul matasos al buzelor mele imbibate de pasiune,iar ceara fierbinte s-ar desira pe buzele mele sfioase.Dar ceara stralucitoare ce mocneste in parul tau,ceara dulce ce-mi striveste buzele sunt franturi dintr-o stea .


Daca m-ai lasa...
Daca m-ai lasa sa te iubesc ai vedea si tu .Nu doar o stea,ai vedea o spuzeala infloritoare de stele pline de emotie pura.Daca m-ai lasa sa te iubesc ai gasi in fiecare seara stele ce-ti pateaza intreaga fiinta visatoare.
Daca m-ai lasa....
....................................................

    Iar de n-ai sa ma lasi sa cos urme de stele in parul tau,scrie te rog pe o petala de apus ofilit,cum sa-mi scot parfumul tau suav ce mi-a intrat ca o sulita ruginita prin pielea aramie,intre coastele fragede.
   De n-ai sa ma lasi sa-ti mangai pleoapele cu o pana de sarut ciufulit,scrie te rog intr-o urma din colbul desart cum sa-mi scot privirea ta sfiosa din venele-mi zdrentuite.
   De n-ai sa ma lasi sa presar o pulbere diafana de emotie,ce tasneste continuu din propria-mi fiinta,pe buzele tale aromate,scrie te rog,pe-o aripa moarta de fluture transparent cum sa-mi scot din parul linistit,glasul tau ce l-a impletit.
  De n-ai sa ma lasi....
  Lasa-mi doar muzica ta sa se sparga ca valurile la tarm pustiu de timpan si opreste...opreste-mi respiratia si stinge lumina!



P.S:Am pus si prima parte pe care am mai postat-o pentru ca ce-a de-a doua parte are putina legatura cu ea!

Capitolul 3 din Vaile Mintii:AICI !

13 comentarii:

  1. mi se parea mie cunoscuta prima parte...foarte frumos postul:)...era sa iti spun ca ai plagiat daca nu scria P.S-ul ala;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci ma bucur ca am scris si P.S-ul acela pentru ca prima oara nu aveam de gand sa il pun!;))

      Ștergere
  2. Postarea asta m-a facut sa zambesc si asa nu am facut-o toata ziua si totul ti se datoreaza tie >:d<
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-a inveselit,ca ai zambit,desi mie mi se pare ca are o nuanta de tristete.Pupici dulci si tie,o seara superba!:)>:S<

      Ștergere
  3. Daca nu te lasa acum poate se va razgandi si daca nu va face asta atunci altcineva cu siguranta te va lasa :x

    RăspundețiȘtergere
  4. daca nu te va lasa...el va avea de pierdut...!
    esti o fiinta de-a dreptul minunata...sa scrii asa ceva..pff...si atat de ...nici nu stiu cum sa-i mai spun...unic?...da...cred ca ar fi cuvantul potrivit...UNIC!
    te puuuuuuuuuuup zuza mica!>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta imi zic si eu ca sa ma consolez,ca el are de pierdut,dar degeaba,ca nu ma consoleaza.
      Si eu te puuuuup zuz'!:*:)

      Ștergere

Prin cuvinte,mintea prinde aripi..